SPORT

ADIO, DAR RĂMÂN CU TINE! NOUL ANTRENOR AL HC BUZĂU S-A DESPĂRŢIT, OFICIAL, DE POLI TIMIŞOARA! „Posibil să mă întorc peste 2-3 ani!”, le-a transmis bănăţenilor

Antrenorul muntenegrean Pero Milosevic s-a despărțit ieri, în mod oficial, Politehnica Timișoara, pe care a condus-o aproape 6 sezoane şi cu care a câștigat, în 2019, Cupa României. Milosevic, care a semnat pentru 2 ani cu HC Buzău, și-a exprimat regretul de a nu fi încheiat proiectul de la Timișoara, însă a lăsat de înțeles că s-ar putea întoarce la gruparea bănățeană.

Păcat că nu am terminat proiectul pe care l-am visat, au fost foarte multe motive, însă nu e momentul acesta pentru a le dezvolta. Am fi dorit anul acesta să fim mult mai sus în campionat, iar în anul următor cu atragerea altor doi jucători, să atacăm titlul național și să jucăm în Liga Campionilor. După finala de Cupă de anul trecut am fixat aceste obiective, dar ele nu s-au mai înfăptuit din diferite motive. Cum nu am terminat acest proiect, e posibil ca în doi sau trei ani, nu se știe, să ne întoarcem la proiectul nostru. Acum plec din Timișoara, e posibilă o întoarcere pentru a finaliza acest proiect la care am visat”, a spus Milosevici la despărţirea de Timişoara.

Etichete