Actualitate

Adolescentă, lovită pe trecerea de pietoni. Care este starea victimei

O tânără de liceu a fost lovită, în această dimineață, în timp ce traversa strada regulamentar, în zona marcajului pietonal. Accidentul avut loc la intersecția străzilor Mesteacănului cu Frăsinet.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Buzău, un șofer care venea dinspre Bazar spre Aleea Sporturilor nu a acordat prioritate pietonului când a vrut să vireze la stânga, pe strada Frăsinet. Fata, în vârstă de 16 ani, a fost lovită, însă, din fericire, impactul nu a fost foarte grav. Tânăra a scăpat doar cu un traumatism la picior. Adolescenta a fost consultată de un echipaj al Ambulanței, însă a refuzat să meargă la spital.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus de un șofer în vârstă de 53 de ani, din Cernătești, pe direcția Mesteacanului către Aleea Sporturilor, la pătrunderea pe strada Frasinet, a surprins și accidentat o tânără pieton, în vârstă de 16 ani, din Scorţoasa, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal”, informează IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.