Actualitate Divertisment

Adrenalină în deșert pentru buzoianca lui Fodor

Irina și Răzvan Fodor, alături de fiica lor Diana, au mers în Egipt după sărbătorile de iarnă. Deși mulți evită zona pentru că nu este considerate sigură, cuplul a mers pe mana celor care le-au spus că dacă nu se aventurează în anumite locuri pot avea parte de o vacanță de vis.
Au hotărât, în ultimul moment, să plece o săptămână în vacanță la cald, dar fară să zboare ore în șir cu avionul, așa că au verificat cele mai apropiate destinații care s-ar fi potrivit dorințelor lor. Au ales Egipt, pentru că nu mai fuseseră niciodată.

În Sharm El Sheikh poliția face controale constant, spune buzoianca într-un interviu pentru Pro tv, unde este angajată ca și co-prezentator la Vocea României.

La hotel avem un ponton lung de vreo 800 de metri, care merge direct spre bariera de corali. După o plimbare aparent banală, când ne-am aruncat ochii în apă și am văzut minunățiile alea de pești colorați, ne-am dat seama că trebuie să facem o excursie în care să vedem adâncurile marii în toată splendoarea lor. Am hotărât să testam și ceva adrenalină, așa că am luat un safari în deșert, care conținea un traseu cu buggy, plimbări cu cămila și relaxare la un ceai făcut de beduini. Buggy-urile sunt automate, deci foarte ușor de condus, te joci cu ele că în parcul de distracții. , a povestit Irina din vacanță.