Actualitate

VIDEO Un militar și-a cerut iubita în căsătorie, după ce a depus jurământul

Momente unice la Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic Boboc, din județul Buzău. Soldații profesioniști cursanți seria noiembrie 2019 au depus în week-end jurământul de credință pentru patrie, în fața superiorilor, a părinților, soțiilor ori iubitelor. Au fost momente de o mare încărcătură sufletească. Emoții au fost pentru militari dar și pentru cei care i-au școlit.
”Încă o serie de soldați profesioniști au depus jurământul. Un moment unic pentru noi, un moment unic pentru ei. Au încheiat totodată primul modul de pregătire și încep al doilea modul, modulul de specialitate. Sunt la început de carieră, sunt foarte dedicați profesiei pe care și-au ales-o”a declarat Ovidiu Bălan, comandantul Bazei Aeriene de Instruire și Formare de a Personalului Aeronautic de la Boboc.
Evenimentul din week-end a fost cu atât mai emoționant și inedit cu cât după depunerea jurământului de credință, unul dintre militari și-a cerut iubita în căsătorie, în fața superiorilor și a tuturor celor prezenți.
Militarul s-a așezat în genunchi și, în fața a sute de persoane, abia rostind cuvintele din cauza emoțiilor, tânărul și-a făcut publică iubirea, cerându-și logodnica de soție.
Deznodământul a fost unul fericit, tânăra acceptând să devină soție de militar profesionist. Iată imagini emoționante surprinse la Boboc de Eduard Antochi.