Actualitate POLITICĂ

Adrian Mocanu, șef la PNL Buzău, Avrămescu și Pufu demisionează

Fostul deputat Adrian Mocanu a fost numit în funcția de președinte al PNL Buzău. Numele său era vehiculat de mai mult timp, Mocanu încercând în alte câteva rânduri să preia conducerea organizației județene a PNL.

O primă reacție a venit din partea celor doi parlamentari PNL Buzău, care și-au înaintat demisiile. La această oră este în desfășurare o ședință a BPN a PNL, în cadrul căreia parlamentarii liberali, respectiv deputatul Gabriel Avrămescu și senatorul Vlad Pufu, demisionează. Ambii aveau funcții de conducere în organizației, respectiv Avrămescu era președintele organizației județene, iar Pufu prim-vicepreședinte la județ și președinte al organizației municipale a PNL Buzău.

Trebuie menționat că Adrian Mocanu, cel numit președinte interimar la PNL Buzău, a trecut prin mai multe partide. Traseul său politic a fost următorul: PSD-UNPR-PSD-PSRo-PMP-ALDE-PMP-AUR.

Autorul știrilor

Claudia Toader

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Vai de noi…deci ,cu alte cuvinte, nu se dorește opoziție la Buzău. Știau că cei doi domni respectați și respectabili vor demisiona ,au lăsat cale liberă psd. Ne mutam din Buzău ,până la a 13 -a generație. Deja copilul meu s-a mutat definitiv din cloaca asta comunistoida.