Divertisment

Adriana Antoni, în formă maximă! Cum se menține artista. Hitul ei, top 3 la Focus FM

În top în această lună cu cel mai nou cântec lansat, Adrianei Antoni îi merge de minune. Forever Young răsună la Focus Fm și e pe locul 3 în topul voturilor de la fanii celei mai iubite stații radio din regiune.

Adriana Antoni, în vârstă de 47 de ani arată foarte bine și i-a cucerit pe români cu melodiile sale. Artista a vorbit recent despre stilul său de viață, dar și cum se menține în formă după ce a slăbit mai multe kilograme. Cântăreața a recunoscut că a renunțat la numeroase alimente care nu îi făceau bine și face mișcare. Artista a renunțat la 80% din cantitatea de carne și de zahăr pe care o consuma. De asemenea, Adriana Antoni face sport alături de Irina loghin câteodată și înconjoară lacul Herăstrău, de două ori, în fiecare zi.

“Mă mențin în formă prin câteva lucruri simple: mâncare sănătoasă, multe fructe și legume, plimbări lungi prin parc. Câteodată alături de scumpa mea prietenă, doamna Irina Loghin, prin rugăciune, și mai ales prin căldura și energia bună pe care le acumulez în suflet la fiecare eveniment unde mă întâlnesc cu cei care mă ascultă și mă îndrăgesc și îmi transmit aceste lucruri frumoase. Nu am o dietă secretă, dar cel mai important lucru pe care l-am făcut este că am tăiat în proporție de 80%, zahărul și carnea roșie. În rest, îmi place să mănânc multe legume și fructe. Cât mai puțin carbohidrați și m-am obișnuit să postesc, ceea ce mă ajută și la sănătate, și spiritual.” a declarat Adriana Antoni.