Actualitate

(UPDATE) ALARMĂ DE GRADUL 0 ÎNTR-UN BLOC DIN MICRO V ! 100 DE OAMENI EVACUAȚI

UPDATE: Misiunea pompierilor, jandarmilor și polițiștilor la blocul din cartierul Micro V, unde a fost semnalat un miros greu, puternic, s-a finalizat.

Muncitorii de la Distrigaz au sistat furnizarea gazelor după care au permis locatarilor să intre în case. Verificările continuă în fiecare apartament.

Pe de altă parte, se pare, totuși, că nu ar mirosi a gaze, ci a benzină, fără a se ști, la acest moment, sursa mirosului.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Circa 100 de persoane, potrivit estimărilor forțelor de intervenție, au fost evacuate, marți seară, dintr-un bloc cu 10 etaje din cartierul Micro V, unde miroase a gaze.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, sublocotenent Vasile Prahoveanu, alarma s-a dat la orele după amiezii. Oamenii dintr-un bloc cu 10 etaje din cartierul Micro V au reclamat că atât în case cât și pe casa scării miroase puternic a gaze.

La fața locului s-au deplasat pompieri, polițiști și jandarmi.

Circa 100 de oameni din blocul respectiv au fost evacuați.

La fața locului urmează să sosească și echipajele de la Distrigaz, care vor verifica de unde provine mirosul înțepător și vor dispune măsuri în consecință.