Actualitate

(UPDATE) (VIDEO) Alertă! Incendiu de proporții la o stație de asfalt

UPDATE: Incendiul a fost lichidat cu câteva minute înainte de ora 17:00, la circa două ore de la debutul intervenției.

UPDATE: Conform unor informații furnizate de surse de la locul incendiului, flăcările ar fi pornit într-o zonă în care sunt mai multe spații administrative. La momentul postării acestui material, forțele ISU sunt la fața locului. Deja au localizat incendiul și intervin pentru lichidare. Între timp, o autospecială se retrage la bază. În ceea ce privește rezervoarele cu combustibil, acestea sunt izolate, neexistând riscul propagării incendiului până în zona în care se află acestea.

Între timp, și reprezentanții ISU vin cu precizări despre intervenția de la Săpoca.

“Pompierii au ajuns la fața locului iar în urma recunoașterii s-a constatat că arde o centrală de mixtură a materialelor bituminoase cu pericol de propagare către anexele învecinate. În acest moment se acționează pentru izolarea incendiului fata de elementele de construcție învecinate pentru a preveni propagarea. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 150 mp.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Este alertă în comuna buzoiană Săpoca. Un apel la 112 anunță izbucnirea unui incendiu de proporții la o stație de asfalt din comună.

Către locul respectiv se îndreaptă 3 autospeciale de stingere și o autocisternă din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul punctului de lucru Beceni.

Incendiul este de proporții, subliniază ISU Buzău.

Potrivit unor surse, în apropiere de locul incendiului s-ar afla câteva rezervoare cu combustibil, ceea ce face ca riscurile să fie destul de mari.