Actualitate

(VIDEO) Soția a lovit mașina, soțul a ajuns la Săpoca încătușat. Cum s-a transformat o simplă tamponare într-un scandal de proporții

Scandal, noaptea trecută, în municipiul Buzău. Era trecut de miezul nopții când o tânără de 30 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a lovit mai multe mașini parcate în cartierul Micro 14. La fața locului a ajuns poliția pentru a constata ce s-a întâmplat. La scurt timp a ajuns și soțul șoferiței, cu o bere în mână și pus pe scandal.

Oamenii legii i-au cerut bărbatului să lase berea din mână, dar răspunsul său, că trebuie să se hidrateze, și refuzul de a se conforma, i-au adus o amendă pentru consum de alcool în spațiul public. Recalcitrant verbal, buzoianul a încercat să îi umilească pe oamenii legii, numindu-l pe unul dintre polițiști „instalator”.

Polițiștii nu au răspuns provocărilor și injuriilor, astfel că până la urmă buzoianul a decis să sune la 112. A jignit-o și pe dispecera care a preluat apelul, căreia i-a relatat că el ar fi fost, de fapt, implicat în mod direct în accident, lucru total neadevărat. A cerut prezența altor echipaje de poliție, spunând că cele prezente la fața locului nu își fac treaba.

Scandalul a continuat până spre orele dimineții, când polițiștii au hotărât să îl ducă pe bărbat la Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, nu înainte de a-l amenda din nou. Pe lângă sancțiunea pentru consum de alcool în spațiul public, buzoianul de 35 de ani a fost amendat și pentru apelarea la 112 fără motiv și tulburarea ordinii și liniștii publice, în total amenzi în sumă de 3000 de lei.

Surse de presă au precizat pentru Șansa News că, anterior tamponării în lanț provocată de soția sa, bărbatul a mai avut manifestări asemănătoare în spațiul public, fiind îndrumat de polițiști să meargă acasă.

Sursa VIDEO- Știri de Buzău.ro

Etichete