Actualitate

Alexia a murit de ziua ei! O tragedie din care sunt multe de învățat

Alexia Raisa este tânăra de 19 ani care și-a găsit sfârșitul, azi noapte, în accidentul produs pe DN 2 E 85. O dramă tulburătoare, cu multe necunsocute încă, dar și cu detalii cutremurătoare.

Fata împlinea astăzi 19 ani. Din dorința de a sărbători, a urcat în mașina pe care o primise cu ceva timp în urmă de la părinți, și a plecat spre Buzău, cu intenția de a merge la un fast food. Dar, Alexia avea permis de puțin peste o jumătate de an, ceea ce înseamnă că era încă începătoare. Lipsa de experiență, întunericul și, posibil, și o viteză neadecvată au făcut ca drumul să se oprească brusc atunci când mașina s-a înfipt cu putere în parapetul de separare a sensurilor.

Din impact mașina a fost proiectată și s-a răsturnat. Alexia nu a supraviețuit. Prietenul ei, un tânăr de 20 de ani, a ajuns la spital. Reprezentanții Spitalului Județean au anunțat, în această dimineață, starea tânărului:

”A suferit policontuzii prin accident rutier: traumatism cranio-cerebral minor, nivel 0, si multiple contuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivelul membrelor superioare, contuzie amdominala, pulmonara si multiple plagi. Pacientul a ramas internat in sectia Chirurgie, pentru tratament si ingrijiri medicale. ”