Divertisment

Alin Oprea are de împărţit 1 milion de euro cu fosta soţie, buzoianca Larisa

Divorțul lui Alin Oprea de la Talisman de buzoianca Larisa s-a încheiat, însă artistul împarte bunuri de un milion de euro cu mama copiilor săi.

La aproape un an de la scandaloasa despărțire a celor doi soți, care au fost împreună 22 de ani, solistul trupei Talisman așteaptă hotărârea judecătorească. ”Procesul de divorț este aproape încheiat. Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal. Dacă nu aș fi fost tratat în stil „mafiot”, ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție. Însă am fost trădat, „încornorat”, „jecmănit” și tratat ca un „sclav pe plantație”, ceea ce este inadmisibil. Până la partaj, îmi câștig alte bunuri prin muncă cinstită, așa cum am făcut toată viața și cu siguranță în scurt timp voi construi ceva și mai măreț, pe o fundație solidă, nu pe nisip mișcător”, spune Alin Oprea, solistul trupei Talisman.

Războiul iscat între Alin Oprea și soția sa, buzoianca Larisa are o miză considerabilă, având în vedere că la mijloc sunt proprietăți în valoare de peste un milion euro. În perioada căsniciei, Alin Oprea a reușit să strângă o avere pe care a investit-o în imobiliare. Însă, deși deține mai multe apartamente, Alin Oprea a fost dat afară de la domiciliul său şi locuieşte acum cu actuala iubită, Medana.