Actualitate

Ambasadoarea SUA, turist de week-end. Pe cine a surprins?

Vizită surprinzătoare, astăzi, în comuna Chiojdu. Cel mai important diplomat acreditat la București, ambasadoarea SUA, a vizitat obiectivele turistice din comuna buzoiană și s-a întreținut cu primarul localității, Gheorghe Neamțu.

Vizita a fost neoficială, ambasadoarea SUA fiind însoțită de soțul ei. În fotografiile postate pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Chiojdu, ambasadoarea Kathleen Ann Kavalec, apare într-o ținută lejeră compusă din pantaloni, tricou și cămașă, interacționând cu proprietarii unei pensiuni din localitate, dar și pozând alături de primarul Neamțu, în dreptul unui indicator pentru Trovanții de la Chiojdu.

Informația privind vizita diplomatului american a fost făcută publică de reprezentanții Primăriei Chiojdu:

”Oaspeți distinși astăzi la Chiojdu! Am avut onoarea să primim vizita Ambasadoarei SUA, Kathleen Ann Kavalec, care a descoperit farmecul și frumusețea meleagurilor noastre. Chiojdu este locul unde tradiția întâlnește natura, unde peisajele rurale sunt desprinse din povești, iar oamenii sunt primitori. Cu atât de multe locuri minunate de explorat, suntem gata să împărtășim comorile noastre cu toată lumea. Mulțumim Ambasadei SUA pentru vizită și suntem nerăbdători să vă spunem mai multe despre minunățiile noastre ascunse. ”