Actualitate

Ambulanță implicată în accident, o persoană rănită

UPDATE:

Apar date noi din ancheta de la locul accidentului produs în această seară, pe strada Oltului, în care a fost implicată o ambulanță. Din cercetări a reieșit că o ambulanță condusă de către un șofer buzoian, în vârstă de 41 de ani, pe strada Carpați către intersecția cu strada Oltului, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe strada din urmă, la volanul căruia se afla un conducător auto de 49 de ani, din Buzău.

Numărul victimelor a crescut ajungând la două:

”Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului și a unui membru al echipajului medical, o femeie de 40 de ani, de asemenea din Buzău.” anunță IPJ Buzău.

Autospeciala nu transporta pacient la momentul producerii evenimentului, iar persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

FOTO IPJ BUZĂU:

UPDATE: Persoana rănită în accidentul de pe strada Oltului este o asistentă care făcea parte din echipajul medical al Ambulanței. inițial, starea sa nu ridica probleme, dar după câteva minute a început să acuze dureri. O altă ambulanță a venit la locul accidentului pentru a o prelua. O primă fotografie obținută de la fața locului de redacția șansanews.ro arată că impactul s-a produs între ambulanță și un autoturism, acesta din urmă lovind apoi un copac marginal.

FOTO EXCUSIV

Un accident rutier în care a fost implicată și o ambulanță a avut loc, în această seară, pe strada Oltului din municipiul Buzău. Primele date furnizate de polișiști arată că este vorba despre o coliziune între ambulanță și o altă mașină, din impact rezultând rănirea unei persoane. La ora transmiterii acestei știri, traficul în zona Bisericii Sfânta Parascheva, unde a avut loc accidentul, este dirijat, iar polițiștii fac cercetări.

Vom reveni.