Divertisment

Anca Țurcașiu trebuie să plătească sume mari pentru partaj. Nu a încheiat socotelile cu fostul soț

O ascultăm în programele Focus Fm, iar ultimul single lansat este unul ca o eliberare în urma divorțului de cel care i-a fost aproape timp de 20 de ani. Vreau sa dau reset este piesa care a venit ca un mesaj că totul va fi bine, după acest pas dureros pe care Anca Țurcașiu l-a făcut în viața sa. Acum însă, artista traversează un nou episod al căsniciei sale.

Anca Țurcașiu l-a dat în judecată pe fostul soț, medicul Cristian Georgescu, pentru partaj. Anca Țurcașiu și fostul soț, medicul Cristian Georgescu, au divorțat după o căsnicie de peste două decenii. Potrivit celor mai recente informații, vedeta și fostul partener încă nu ar fi finalizat procedura de partaj și își dispută bunurile acumulate în timpul mariajului. Anca Țurcașiu l-ar fi dat în judecată pe Cristian Georgescu, după ce instanța ar fi decis că artista trebuie să plătească 6.000 de euro.

Conform ultimelor informații trebuie să achite acum, taxa de timbru, bani pe care susține că nu îi are, deoarece nu dispune de un venit constant. Artista ar fi făcut și o cerere pentru a fi scutită de la plata taxei, însă instanța i-ar fi respins cererea, motivând că aceasta are, totuși, venituri, iar pe deasupra deține și câteva imobile. Anca a contestat decizia și așteaptă pronunțarea săptămâna viitoare.

Anca Țurcașiu a fost căsătorită vreme de 22 de ani cu medicul Cristian Georgescu și împreună au un fiu pe nume, Radu Cristian, în vârstă de 23 de ani. Artista a spus că a apelat la un pisholog, dar și la preot, pentru a putea trece mai ușor peste divorțul de tatăl copilului ei.