Divertisment

Theo Rose, pe ultima sută de metri cu sarcina. Medicii îi dau de gândit

Ce repede zboară timpul! De la starea de rău a primului trimestru de sarcină, Theo Rose a ajuns în luna a-8-a și se apropie cu pași repezi de cea mai frumoasă zi din viața ei. Numără zilele și orele până când o să fie mamă. La ultimul control medical avut recent, medicii se pare că i-a cam dat de gândit artistei.

Eu m-am hotărât la nașterea naturală, dar mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras. Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul.”, a spus Theo Rose.

Se pare că bebelușul are cordonul în jurul gâtului, astfel că dacă nașterea naturală nu decurge bine, sunt nevoiți să facă totul prin cezariană. De asemenea, trebuie să vadă cum mai evoluează lucrurile până în momentul în care merge să nască, mai ales că băiețelul este deja poziționat cum trebuie.

Theo Rose a ales să se concentreze pe amenajarea camerei micuțului, mai ales că și-a continuat activitatea pe plan profesional până în luna a-8-a și să lase totul pe ultimele săptămâni. Zis și făcut, astfel că s-a apucat de pregătirile pentru venirea pe lume a fiului ei în urmă cu doar două săptămâni, însă este totul pus la punct.