Actualitate

ANCHETĂ LA DSP! Cum a luat virusul medicul Carmen Scântei? Care este starea de sănătate a colegilor cu care a lucrat

Angajații Direcției de Sănătate Publică care au intrat în contact cu medicul Carmen Scântei au fost miercuri testați. Odată cu rezultatul pozitiv al medicului epidemiolog au venit și veștile despre starea de sănătate a colegilor care au lucrat cu Carmen Scântei. Din fericire, testele au arătăt că niciun alt angajat al Direcției de Sănătate Publică nu este infectat cu SAR-COV-2. De altfel, niciuna dintre persoane nu prezintă niciun fel de simptome specifice COVID-19.

În plus, de pe patul de spital, șeful epidemiologilor a explicat pentru sansanews.ro cum ar fi luat virusul.

”Am avut un contact familial pentru care m-am verificat și așa au apărut cele trei teste negative. Soțul meu, căci despre el este vorba a locuit la țară în această perioadă dar când s-a simțit rău, am mers cu el la internare. Nu mai sunt alți contacți în familie, iar la serviciu, persoanele cu care lucrez sunt asimptomatice și au fost testate astăzi, fiind negative”, a spus, în exclusivitate , Carmen Scântei.

Medicul epidemiolog a aflat miercuri seară că a contractat virusul SAR-COV-2 după ce a făcut al patrulea test la aparatul PCR din cadrul instituției unde lucrează.

Diagnosticul vine la doar o zi după ce șeful epidemiologilor din Buzău a împlinit vârsta pensionării, ocazie cu care , într-un interviu acordat în exclusivitate reporterilor sansanews.ro a mărturisit că nu se gândește să renunțe la serviciu, chiar dacă legea îi permite și că , deocamdată, nu a convins pe niciun alt coleg să-i preia funcția pe care o ocupă la Direcția de Sănătate Publică de ani buni.

Autorul știrilor

Marilena Dinu

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Iar cenzurati bai?Cine o sa va citeasca?Am crezut ca a trecut vremea securitatii!Ce ,se supara madam Scantei?Na ,ca s-a imbolnavit si Ungureanu!Din ce cauza ?Pt ca nu respecta protocoalele cum au favut multi doctori ce se cred ,,dastepti”!Jumatate din infectatii Romaniei sunt ai personalului medical habarnist si indolent!Amenzi nu prime!Cenzurati ca asa faceti presa asta de 30 de ani la Buzau,sa nu suparati pe cineva!Ia sa vad lasati comentariul?Se aude d-l Gheorghiade? Ps Marileno ,cand eu scriam in Opinia lui Corneliu Stefan, in ’90 ,tu cred ca nici nu erai nascuta!