Actualitate

Anchetă la IPJ Buzău după ce un polițist a ”descins” la prostituate. Agentul s-ar fi folosit de uniformă pentru a nu plăti (video)

Un caz șocant zguduie Inspectoratul Județean de Poliție Buzău. Un agent de poliție a vrut să întrețină relații sexuale cu o prostituată fără să plătească. Pentru a-și atinge scopul polițistul s-ar fi folosit de uniforma pe care o purta deși era în afara serviciului, însă când și-a dat seama de intenția bărbatului, femeia la care a mers pentru raporturi sexuale a chemat în ajutorul său alți doi bărbați.

Totul s-a petrecut în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, când un agent din Râmnicu Sărat, încadrat la un post din mediul rural, împreună cu un tânăr, în vârstă de 19 ani, s-ar fi dus să întrețină relații sexuale contra cost. Deși agentul își încheiase programul de lucru a rămas îmbrăcat cu uniforma de care a și vrut să se folosească pentru a nu plăti. Gestul bărbatului a înfuriat-o pe femeia la care a mers pentru a întreține relații sexuale astfel că aceasta a chemat în ajutorul său alți doi bărbați. În același timp, aceasta, văzând că unul dintre cei doi poartă uniformă, a alertat și autoritățile.

”În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, IPJ Buzău a fost sesizat de către o tânără de 19 ani, din Călărași, cu privire la faptul că doi tineri s-au prezentat la locuința ei din municipiul Buzău cu scopul de a întreține relații sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai plece”, a declarat agent de poliție Cornelia Stroe.

După primele verificări s-a constata că cei doi bărbați care au mers să întrețină relații sexuale au 19, respectiv 36 de ani și sunt din Valea Râmnicului și Râmnicu Sărat, iar cel din urmă este agent de poliție la un post din mediul rural.

Acum, polițistul de 36 de ani s-a ales cu dosar penal și se fac cercetări pentru uzurparea de calități oficiale. De asemenea, a fost deschisă și o anchetă internă în care agentul este cercetat disciplinar.

Etichete