Divertisment

Angela Rusu, în luptă cu folcloristele Laura Lavric, Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu. Replici usturătore

Artista Angela Rusu a stârnit ceva discuții din cauza sincerității cu care le-a atacat pe Laura Lavric, Nicoleta Voica, Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu, artiste cu state vechi în muzica populară românească. N-au talent sau sunt prefăcute și bârfitoare, ar fi fost declarațiile făcute de Angela Rusu într-o emisiune de televiziune și apoi au venit și reacțiile din partea celor vizate.

Angela Rusu le-a nominalizat pe Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan ca fiind lipsite de talent. Angela Rusu a avut de plătit și niște polițe mai vechi Nicoletei Voica, pe care a catalogat-o ca fiind bârfitoare. Cât despre Laura Lavric, Angela Rusu i-a transmis că e perversă, rea și că nu are niciun hit.

Replicile sunt pe măsura acuzațiilor:

“Atâta timp cât a fost lansată pe la petrecerile ei, pe la birturi, cu cântecele ei pentru o anumită categorie de oameni, nu înțeleg de ce m-a caracterizat pe mine în felul ăsta, un om pe care nici nu-l cunoaște. Dacă ne întâlneam la Tezaur Folcloric și în spectacole de calitate folclorică, la Cerbul de aur, în spectacole mari în care am fost de-a lungul vieții și unde ea n-a fost niciodată, și nu știu dacă avea ce căuta acolo. Drept dovadă, nici nu a fost., a fost mesajul Laurei Lavric.

Eu nici n-o să-i pronunț numele pentru că nu este la nivelul meu, eu am 60 ani de carieră, aproape 25 de apariții discografice. Cum poate să spună așa ceva, cine e ea să-și dea verdictul? Cine este ea să spună despre mine, ea este încă în lapte, abia a băgat nasul în muzică!“, a spus Saveta Bogdan.

Nu cred că această persoană, nu vreau să-i pronunț numele că i-aș da prea multă importanță, este cea care pote să facă o departajare între soliști. Ca să vorbești de cineva, eu am trecut prin zeci de concursuri unde am obținut premii importante, am luat Cântarea României pe vremea lui Ceaușescu, nu poate oricine să ne spună că nu avem talent.” a declarat Elena Merișoreanu.

E clar că discuțiile sunt departe de a se încheia în acest punct.