Actualitate POLITICĂ

Anunțul lui Gabriel Avrămescu (PNL) despre cursa pentru Palatul Comunal din 2024

Liberalii buzoieni încep să își măsoare potențialii candidați la alegerile locale din 2024, în intențiile de vot ale electoratului.

Liderul Organizației Județene PNL, Gabriel Avrămescu, anunță că, în cursa pentru Primăria Buzău, ar putea apărea candidați surpriză. Deputatul liberal a anunțat, în această vară, că își dorește o confruntare cu actualul primar Constantin Toma. Ieri, într-o emisiune la Focus TV, liderul liberalilor buzoieni și-a reafirmat dorința unei candidaturi.

“Îmi doresc să fiu candidat, dar nu știu dacă la momentul respectiv voi sta cel mai bine în opțiunile buzoienilor sau ale partidului. Poate voi sta mai bine la CJ, e firesc ca președinte de partid să cauți cei mai buni candidați. Problema este : voi avea la momentul respetiv prima opțiune în cadrul partidului? Nu știu, mai sunt 2 ani.”

Gabriel Avrămescu a explicat că un candidat al partidului pentru Primăria Buzău va fi desemnat după ce se vor face sondaje la nivel local. Cel puțin trei nume vor fi incluse în sondajul de la nivelul municipiului Buzău, spune Gabriel Avrămescu, dar ar putea apărea și surprize.

“La municipiu s-ar putea să aveți o surpriză. Vă spun cu siguranță că vom fi măsurați și eu, și senatorul Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale a PNL Buzău, și Daniel Țiclea, prefectul județului, și mai sunt câteva nume surpriză. Dacă se va demonstra că celelalte nume sunt mai bune decât cele despre care v-am spus și care sunt în politică în momentul de față, vom afla cu toții.”

 Liderul PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, a mai anunțat că sondaje se vor face în toate localitățile în care PNL are șanse să câștige alegerile pentru primării. Acolo vor fi măsurați potențialii candidați, în intențiile de vot.