Actualitate

APEL DISPERAT AL UNEI FAMILII DIN COȚATCU! Un bărbat a dispărut de acasă

Polițiștii buzoieni sunt în alertă după ce o familie din Coțatcu a raportat dispariția unui bărbat. Este vorba despre unul dintre membri familiei care a plecat de acasă în urmă cu trei zile, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Poliția a făcut astăzi,1 mai, public fotografia bărbatului, iar cei care pot furniza nformații sunt rugați să sune la 112.

ALEXE VASILE a plecat de acasă joi, 29 aprilie, iar de atunci nimeni nu știe de el. Îngrijorată, familia a anunțat ieri Poliția.

” În data de 29 aprilie a.c., în intervalul orar 08.00-16.00 persoana dispărută ALEXE VASILE, a plecat de la domiciliu fără a anunța vreun membru al familiei și nu a mai revenit. Polițiștii buzoieni caută un bărbat, de 53 ani, din localitatea Coțatcu, a cărui dispariție a fost semnalată de familia acestuia în seara zilei de 30 aprilie a.c”, informează IPJ Buzău.

  • Semnalmente bărbatului: înaltime: 165 cm, greutate: 70 kg, corpolență: atletic, culoare păr: șaten, lungime păr: scurt, Culoare ochi: căprui, afecțiuni medicale de tip psihiatrice/psihologice.

Ultima dată a fost văzut purtând o geacă din material textil de culoare maro, o pereche de pantaloni de trening de culoare neagră, adidași negri.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.