Actualitate Alertă Coronavirus Buzău

APROAPE 150 DE CAZURI NOI COVID-19 ÎN 24 DE ORE! Cel mai mic pacient are doar o lună

coronavirus

Un nou val de cazuri COVID-19 la Buzău. 142 de persoane au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore cu infecție cu coronavirus. Este vorba despre persoane de toate vârstele, de la nou născuți, până la vârstnici. Pe lista bolnavilor confirmați în ultimele 24 de ore se află un bebeluș de doar o lună.

De joi și până vineri, la Buzău, au fost effectuate 376 de teste pentru coronavirus. dintre acestea, 142 au fost pozitive.

“Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 142 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (32 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și un pacient a fost diagnosticat într-o unitate sanitară din alt județ). Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între o lună și 84 de ani. “arată autoritățile buzoiene.

Printre buzoienii confirmați pozitiv se regăsesc 7 persoane de la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, o persoană de la spitalul privat din Mărăcineni.

Astfel, în județul Buzău numărul bolnavilor COVID-19 a ajuns la 5779. 4167 s-au vindecat dar 143 au decedat.