Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

Aripi frânte prea devreme! Tânără râmniceancă, de 24 de ani, care se pregătea să devină polițist, decedată într-un accident în Vrancea

FORO ARHIVA
FOTO ARHIVA

O tânără de 24 de ani, Mădălina Ioana T., din Râmnicu Sărat, a pierit, luni seară, într-un cumplit accident de circulație produs pe raza județului Vrancea. Mașina în care se afla tânăra, o Skoda, a fost implicată într-un carambol cu alte 2 autoturisme și un TIR.

Accidentul a avut loc luni seară, pe DN 2 E 85, pe raza localității Dumbrăveni. Trei autoturisme și un TIR au fost implicate în accidentul în lanț. La sosirea polițiștilor și pompierilor, la locul accidentului, tânăra de 24 de ani era încarcerată. Pompierii au fost cei care au scos-o din mașina transformată într-un morman de fiare.

Conform ISU Vrancea, tânăra era conștientă, avea multiple traumatisme la picioare și a fost transportată la spitalul din Focșani de către  un echipaj SAJ Vrancea.

Din păcate, starea fetei din Rm.Sărat s-a agravat, rapid, atât de tare, încât medicii nu au mai putut să o salveze. În șoc hemoragic, cu multiple traumatisme, Mădălina a murit în spital, provocând o imensă undă de șoc și durere în rândul familiei și al tuturor celor care au cunoscut-o.

Cunoscuți de-ai fetei spun că Mădălina își dorea cu ardoare să devină polițist. Ar fi dat la Academia de Poliție, însă ar fi fost respinsă la probele sportive, însă nu avea de gând să renunțe.

Voia cu orice chip să îmbrace haina de polițist, asemenea tatălui și fratelui ei, care sunt oameni ai legii.