Actualitate SĂNĂTATE Șansa de Ramnicu Sărat

Asistentă medicală din Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, diagnosticată cu COVID-19

Încă un caz de coronavirus în rândul cadrelor medicale din județul Buzău. O asistentă din Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat a ieșit pozitivă, fiind contact direct al unui caz confirmat deja

Încă un caz de coronavirus în rândul cadrelor medicale din județul Buzău. O asistentă din Spitalul Municipal din Rm. Sărat a ieșit pozitivă, fiind contact direct al unui caz confirmat deja.

Asistenta din Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat depistată cu noul coronavirus este mama unui medic din secția ORL a Spitalului Județean Buzău. Inițial, fiica acesteia a ieșit pozitivă, ulterior a rezultat că și femeia de 53 de ani care lucrează în spitalul râmnicean este infectată cu  noul coronavirus. O amplă anchetă epidemiologică a fost demarată la nivelul spitalului suport din Râmnicu Sărat, acolo unde sunt tratați bolnavii infectați cu noul coronavirus. 

Județul Buzău are în acest moment 158 de cazuri de coronavirus. Duminică, la ultima raportare a autorităților, nici un caz nou nu a apărut în timp ce sâmbătă au fost cinci îmbolnăviri, între care și femeia de 53 de ani care lucrează în spitalul din Rm.Sărat.

Nici un cadru medical din Spitalul Județean Buzău, acolo unde au fost raportate 16 îmbolnăviri în rândul angajaților,  nu a mai fost depistat cu noul coronavirus, în ultimele zile.