Divertisment

Astăzi aflăm tot adevărul din divorțul Oanei Radu. O relație de care se chinuie să scape de 3 ani

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au format un cuplu patru ani, dintre care ultimii trei au fost căsătoriți cu acte. În noiembrie 2023, au decis să divorțeze. Despărțirea nu a fost amiabilă, așa cum se credea. Cântăreața a făcut dezvăluiri șocante din relația pe care astăzi o numește toxică și abuzivă.

Decizia divorțului a fost luată de cântăreață, potrivit dezvăluirilor sale, iar separarea a avut loc pe cale amiabilă, la notar. Astăzi aflăm însă, că doar jumătate din adevăr a fost cunoscut public.

Oanei Radu i-a fost teamă să vorbească despre realitatea relației și a mariajului pe care le-a avut cu Cătălin Dobrescu, așa că a decis să vorbească, fără a arunca cu gunoi în cei din jur. După divorț, se pare că s-au petrecut multe lucruri, artista dorind să tragă un semnal de alarmă privind relațiile toxice.

Cântăreața a declarat că a trăit o relație toxică, abuzivă cu Cătălin Dobrescu. I-a luat trei ani să iasă din mariajul cu soțul său, anterior fiind împreună încă un an de zile.

A fost o luptă grea, potrivit artistei, care le-a explicat femeilor să nu permită nimănui să le spună că nu arată bine, că nu valorează nimic sau că ceea ce sunt în prezent le datorează bărbaților. A dezvăluit, totodată, că ea a fost singura sursă de venit în cuplu.

Cântăreața se deplasa deseori la Paris la vremea respectivă, fiindcă a descoperit unele chisturi pe corzile vocale. Chiar dacă medicii i-au interzis să mai cânte, a continuat să facă acest lucru pentru a nu dezamăgi oamenii cu care a încheiat contracte.
Foștii soți se certau foarte tare, astfel încât Oana Radu a decis să plece din imobil și să-l lase pe Cătălin Dobrescu să locuiască în continuare în el. Două luni, a precizat ea, a dormit pe unde a apucat pentru a evita să se implice în discuții tensionate.

Cântăreața a ajuns la concluzia că fostul său partener de viață a fost rău intenționat, având în vedere toate faptele pe care le-a comis și modul în care a acționat. Din acest motiv, a decis să își caute dreptatea în justiție. A intentat câteva procese împotriva lui Cătălin Dobrescu și așteaptă verdictul judecătorilor.

“Acum, mi-am cumpărat casa visurilor mele! Nu pot să stau să îmi plâng de milă. Am decis să cumpăr cea mai frumoasă casă”, a conchis cântăreața Oana Radu.