Divertisment

ATÂT DE PUTERNICĂ ÎN LUPTA CU CANCERUL! Actrița care ne oferă o lecție de putere își revine ușor

Un exemplu de putere, de încredere și de forță în lupta cu boala. Este ceea ce ne oferă actrița Eugenia Șerban, pe care buzoienii au admirat-o adesea în piese de teatru pe scena din Buzău și care a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, ginecologic și la sân, într-un singur an și a traversat o perioadă extrem de grea. Are 50 de ani și se reface acum, treptat, după ce a trecut prin cea mai urâtă perioadă din viața ei. 

Eugenia Șerban are un look nou

Are o imagine nouă, cu gene și păr vopsit, după chin și dureri cauzate de tratamente. Cât despre starea de sănătate a actriței, aceasta spune că se simte bine acum și are grijă la tratament și alimentație.

Frumusețea sa a rămas neschimbată de dureri și ne oferă nouă tuturor lecția că viața merită trăită și pentru ea lupta e aprigă.

Astăzi revine pe scenă, după o perioadă cumplită, de luptă continuă cu boala cea mai grea.

Viața își urmează cursul și eu mă refac treptat. Am grijă de mine cum pot mai bine și îmi urmez tratamentele. Am fost chiar și două zile la mare, cu prietenele mele, însă am stat sub umbrelă, pentru că nu am voie și nici nu îmi face bine soarele, dar simțeam nevoia să ies puțin. La jumătatea lunii august vreau să plec la munte puțin, am și niște prieteni care mă așteaptă la Bistrița, doar că până acolo este drumul cam lung! Am început și spectacolele de teatru, la grădină. Luni, pe 27 iulie, joc la Tg. Jiu. Pe 21 august, la Grădina de vară din Herăstrău, joc în piesa <<Amanta>>”, povestește Eugenia Șerban.

Etichete

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu