Divertisment

CINE ESTE EDUCATOAREA DIN BUZĂU CARE S-A APUCAT DE CÂNTAT CU RALFLO DE LA ALB NEGRU. În liceu a cochetat cu modellingul

O buzoiancă de 26 de ani, născută în satul Căldărăști, provoacă senzație pe piața muzicală românească. Deși a urcat pe scenă de puțin timp, Aurora Gheorghe a reușit să impresioneze pe cine trebuie și și-a îndeplinit visul. Buzoianca a lansat o super piesă de vară împreună cu Ralflo de la Alb Negru, piesă care promite să devină hit.

Crescută într-un sat din inima Bărăganului, Aurora „şi-a luat lumea în cap” la 14 ani crezând în visele și potenţialul ei. A venit la Buzău unde a urmat cursurile Liceului Pedagogic Spiru Haret. Visa la profesia de educatoare, tocmai de aceea și-a continuat studiile la Facultatea de Sociologie din Bucureşti. A visat, însă, întotdeauna că va urca pe scenă.


“De mică am avut înclinaţii mai mari către artă, doar că nu toţi, ca şi în cazul meu, au avut posibilitatea de a începe devreme. Cu toate astea, principiul meu de bază a fost şi este că orice este posibil dacă îţi doreşti şi munceşti pentru asta”.


A avut mai multe încercări artistice, în liceu a cochetat cu modelling-ul, iar în facultate cu dansul aerobic, negândindu-se că până la urmă tot muzica, pasiunea ei din copilărie, o să-i aducă, astăzi, succesul.


“Am început să cânt pe la diverşi prieteni, întâlniri, karaoke, până când un prieten de suflet m-a împins să merg la un profesor. De atunci am început mai serios, am făcut aproximativ o lună de canto de muzică populară, iar mai apoi câteva luni de muzică uşoară, într-un final luând decizia că pot şi singură să continui acest drum.”


Aurora a predat 4 ani de zile, timp în care a mai cântat pe ici colo, din pasiune. Până în toamna anului 2019, când viaţa i-a oferit un mare dar. Într-o seară de karaoke, binecunoscutul artist şi producător Ralflo s-a îndrăgostit de vocea ei. Ulterior, şi ceilalţi băieţi din trupă, care au crezut în ea şi au susţinut-o.


“Viaţa mea s-a schimbat radical, am început să vin la studio constant şi să lucrez la diverse cover-uri pentru a-mi crea propriile repertorii pentru evenimente. De atunci am descoperit că îmi place enorm şi muzica orientală, realizând deja un repertoriu cu o astfel de muzică. ”


După ce a cântat muzică populară, muzică uşoară, după ce a compus două piese, “Fierbinte” este melodia care i-a adus succesul. Videoclipul, filmat la malul mării, se bucură de peste 100.000 de vizualizări de Youtube.
Piesa este numai bună de vară şi a fost lansată la mai toate posturile de televiziune naţionale.


“Este prima mea piesă în colaborare cu Ralflo, de care mă bucur foarte mult pentru că are şi succes. Videoclipul a fost regizat de Kamara şi D.o.p Octavian Lucian, pentru care le mulţumesc.”


Buzoianca munceşte din greu, îşi finalizează propriile repertorii pentru evenimentele de după pandemie şi lucrează la alte piese singură şi în colaborare cu alţi artişti.