Actualitate

Ați văzut-o? O fetiță de 12 ani, dispărută de ore bune

UPDATE: Minora de 12 ani, plecată de dimineață de acasă, de al Calvini, a fost găsită de polițiști. Ea se afla într-o localitate din Suceava, declarând că intenționa să ajungă la mama ei. Din primele date, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Verificări demarate în tot județul de oamenii legii după ce familia unei fetițe de 12 ani a anunțat că minora a plecat de acssă fără să spună unde anume și de azi dimineață este de negăsit.

Fetița care a dispărut este din Calvini. Potrivit unor surse, locuiește cu tatăl său și bunica. Părinții săi sunt divorțați, mama locuind în Suceava. Fata ar mai fi plecat de acasă în urmă cu câțiva ani, pentru scurt timp, dar nu la distanță foarte mare, la o prietenă.  De data aceasta, dimineață s-a îmbrăcat și a ieșit din casă, fără să-și anunțe famiția. A fost văzută ultima oară dimineață, în jurul orei 8.30, în timp ce se urca într-un autoturism.

Polițiștii au demarat verificări și încearcă să dea cât mai repede de urma fetei.

“La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cislău au fost sesizați cu privire la faptul că MIHĂILĂ ȘTEFANIA ALEXANDRA, de 12 ani, ar fi plecat în această dimineață de la domiciliu și nu a mai revenit. Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a minorei dispărute. Minora căutată are aproximativ 1,20 m înălțime, aproximativ 40 de kilograme, culoarea părului șaten, ten deschis și ochi căprui.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu geacă cu glugă de culoare închisă, pantaloni roz, pantofi sport albi”, anunță IPJ Buzău.

Polițiștii transmit persoanelor care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.