Actualitate Agricultura acum

Au furat varza din câmp, l-au bătut pe proprietar și au ajuns după gratii.Cum s-a întâmplat totul

Doi bărbați dintr-o comună din Buzău își vor petrece următoarele 30 de zile după gratii, după o întâmplare mai puțin obișnuită. Cei doi buzoieni, în vârstă de 21 respectiv 43 de ani, s-au pus de acord să fure varza unui fermier din comuna Gherăseni. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, în noaptea furtului, respectiv 16 spre 17 octombrie, când se aflau pe câmp și adunau varza, hoții au dat nas în nas cu proprietarul.

”Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 16/17 octombrie a.c., bănuiţii ar fi mers pe terenul agricol al unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din aceeaşi localitate, pentru a sustrage varză. Fiind surprinşi de proprietar, l-ar fi lovit pentru a putea păstra legumele sustrase. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează IPJ Buzău.

Pe 18 octombrie, cei doi au fost reținuți de poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Costeşti au luat măsura reţinerii faţă doi bărbaţi, de 21 şi 43 de ani, din Gherăseni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Poliţiştii au continuat cercetările şi în cursul zilei de 19 octombrie cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

În final,instanța a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Etichete