Divertisment

AU SPUS DA, DIN TOATĂ INIMA. Imagini de la cununia artistului Alin Stoica

Dacă dragoste nu e, nimic nu e. Chiar și în pandemie, îndrăgostiții nu au nevoie de multe cuvinte. Doar să spună DA, din toată inima. Așa s-a întâmplat sâmbăta trecută, când artistul Alin Stoica s-a căsătorit cu Andreea, în fața ofițerului de stare civilă.

Îndrăgostiți și încrezători în povestea lor de iubire, Andreea și Alin au pornit în viață în doi, cu speranța că familia lor va avea doar bucurii și împliniri. Le-au fost alături rudele, prietenii și viitorii nași de cununie. Îmbrăcați în haine special croite pentru acest eveniment, cu motive tradiționale, cei doi au avut o zi specială a lor, care s-a lăsat cu o petrecere la Ploscuțeni, locul de baștină al artistului.

Alin Stoica este un artist cunoscut de muzică de petrecere din județul Vrancea, dar este și cel care a lansat imnul vrâncenilor în An Centenar. Originar din Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, acesta a lansat piesa dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești. “Pe aicea nu se trece” s-a auzit la radio FOCUS FM și a fost un succes.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu