Divertisment

DESPĂRȚIRE ȘOC ÎN SHOWBIZ. Solistul de la Talisman se desparte de Larisa. Cântărețul și buzoianca erau împreună de 22 de ani

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc. Solistul de la Talisman, Alin Oprea, s-a separat de soția sa, Larisa, o buzoiancă alături de care era de 22 de ani.

Potrivit presei mondene, cei doi ar fi fost separați de ceva vreme, iar ruptura, iremediabilă, s-a produs acum. Potrivit click.ro, care citează surse din anturajul celor doi soți, Alin Oprea ar avea deja o relație cu o altă femeie.

Iată ce scria Larisa, partenera de 22 de ani a lui Alin Oprea, în luna aprilie a acestui an:

„Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși. Chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună, ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi.”, susținea Larisa Oprea în luna aprilie a acestui an.

Alin și Larisa formau unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea artistică românească. Ei au împreună doi copii, pe Melissa și pe Adi, ambii aflați la studii în Marea Britanie. De trei ani, Larisa se află alături de copiii săi în Londra.