Divertisment

Aurelian Temișan și soția, un cuplu de fier de 27 de ani. Niciodată nu au fost în presă cu scandaluri

Există povești de dragoste care par rupte din cărțile cu basme. Luna ianuarie este una foarte importantă pentru Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Aceștia s-au cunoscut în urmă cu 27 de ani și de atunci nimeni și nimic nu i-a despărțit. Soții au trecut prin multe adversități și au făcut ca relația să fie mai durabilă. 

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și, totodată, perechea care nu a apărut niciodată în revistele de scandal. Sunt de 27 de ani împreună și se respectă și se susțin necondiționat. Au așteptat destul de multă însă pentru a trece la statutul de soț și soție. După 11 ani în care s-au săturat să fie întrebați când se căsătoresc, Monica Davidescu și Aurelian Temișan au decis să facă și acest pas, deși le era foarte bine împreună și înainte. Nunta au făcut-o în 2006, pe 3 iunie, la Palatul Snagov, chiar de ziua artistului. Despre anii care au trecut, artistul spune că au fost cu de toate, dar important e că au fost împreună.

“Au fost ani buni, frumoşi, intenşi, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reuşite, ani în doi, după care ani în trei. Dar în aproape toţi anii cu animăluţe în casă, ani în care am asistat la naşteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat şi am fost aplaudaţi. Dar cel mai important e ca am fost sănătoşi şi că am fost şi suntem împreună. Să tot fim!”, a declarat Adrian Temişan.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu