Divertisment

Trend folcloric la Eurovision. Buzoianca Dora Gaitanovici cântă despre Ana lui Manole

Melodiile de inspiraţie folclorică sunt un trend la ediția Eurovision de anul acesta. Mai mulți artiști au ales să se prezinte cu piese pe stilul acesta și au prins semifinala. Artiştii se pregătesc acum pentru filmările din următoarele zile. Fiecare melodie va fi înregistrată în regim de live. Până acum varianta audio a fiecărei piese a fost încărcată pe YouTube și se pare că deja publicul și-a ales preferații. În timp ce pentru unii acest concurs muzical nu prezintă un mare interes, pentru alții contează enorm și fiecare își susține în online preferații.

Buzoianca Dora Gaitanovici s-a întors în competiţia Eurovision Romania cu o melodie inspirată din legenda Meşterului Manole. Piesa se numește Ana. Tânăra e cunoscută publicului larg, ea a participat la Vocea României 2018, unde a fost printre cei patru finaliști. Iată câteva dintre comentariile pentru piesa Dorei:

Am ascultat-o deja de câteva ori și e clar cea mai bună opțiune pe care o avem. Melodia începe super și primul vers se leagă perfect.

Asta e cea mai reușită piesă. Sincer.

Voce foarte puternică, sigură și solidă, instrumentalul super! Dar parcă… parcă lipsește ceva ce să o facă și mai wow. Sper să o auzim în semifinală și să vină cu un show bun!

Pe 5 martie vom afla cine va reprezenta România la Eurovision 2022. Etapa internaţională se va desfăşura în luna mai la Torino.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu