Actualitate

Autospecială a IPJ, răsturnată pe DN22. Un polițist a fost rănit

Un polițist a fost rănit în această dimineață după ce autospeciala de poliție pe care o conducea s-a răsturnat. Accidentul a avut loc pe DN 22 la Boldu, iar potrivit reprezentanților IPJ Buzău, polițistul, în vârstă de 21 de ani, era singur în mașină.

Polițistul este încadrat la Secția Râmnicelu, Postul de Poliție Balta Albă. La momentul producerii accidentului, abia își începea programul. Se îndrepta de la secție spre postul de la Balta Albă, când s-a răsturnat cu autospeciala IPJ. Pentru moment nu se știe exact ce s-a întâmplat.

Polițistul a fost transportat inițial la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Medicii i-au acordat primele îngrijiri și au stabilit să îl transfere la Spitalul Județean Buzău pentru investigații amănunțite.

“O autospecială de poliție, condusă de un polițist de 21 de ani, din Râmnicu Sărat, pe direcția Râmnicelu către Boldu,  s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului, singurul ocupant al mașinii, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”