Actualitate

AVARIE MAJORĂ. Gospodăriile, pensiunile și hotelurile din stațiunea Sărata Monteoru, lăsate fără gaze

Defecțiune la rețeaua de gaze care a lăsat în frig toate gospodăriile, pensiunile și hotelurile din stațiunea Sărata Monteoru. Avaria a apărut miercuri seară și nu a fost remediată nici până la ora postării acestei știri. Circa 400 de gospodării, pensiunule și hotelurile sunt afectate, urmare a acestei situații.

Potrivit unui comunicat remis de  Distrigaz Sud Rețele, mai multe echipe de muncitori încearcă să remedieze defecțiunea.

”  În urma unei avarii survenite la conductele din amonte ale producătorului de gaze naturale OMV PETROM, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 20 ianuarie, începând cu ora 20:00, în localitatea Sărata Monteoru, județul Buzău

În urma acestei situații sunt afectați circa 400 de clienți casnici și non-casnici.

Furnizorul estimează că va remedia defectul în cursul acestei zile, urmând ca alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor afectați să se reia după remediere.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienții să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.”, precizează reprezentanții Distrigaz.

Mica Publicitate