Actualitate

Azi începe! Aventura din Ținutul Buzăului aduce premii și pentru fani!

Astăzi se dă startul primului reality show din social media din România, evenimentul ce va aduce în prim-plan cel mai nou Geoparc Internațional UNESCO din România: Ținutul Buzăului!

Vulcanii Noroioși, domurile de sare, focurile vii, trovanții de la Ulmet, așezările rupestre și chihlimbarul roșu de la Colți sunt printre cele mai renumite atracții din Ținutul Buzăului, iar toate vor aduce provocări nebănuite pentru 10 creatori de conținut care pornesc pentru 5 zile, alături de fanii lor de pe Instagram, să descopere frumusețea autentică a Buzăului, într-un proiect unic.

La pas sau cu mașina, creatorii de conținut vor face Ținutul Buzăului viral pe Instagram documentând aventurile lor în toate locurile speciale.  Fiecare participant va avea o cameră care va surprinde momentele importante de pe traseu. Vor fi probe diferite în care cunoștințele de istorie, îndemânarea practică, creativitatea sau chiar calitățile fizice le vor fi necesare concurenților pentru a rezolva probele. Zilele încărcate de explorări vor fi completate de descoperiri culinare pregătite cu ajutorul unhui chef bucătar. Cei care vor urmări desfășurarea concursului pe Instagram pot interveni în probe, votând ce urmează, dar și făcând predicții privind câștigătorii fiecărei zile.

”Mă bucur să pornesc în Ținutul Buzăului alături de Cronicari Digitali, începând de vineri, în primul reality show în social media din România! O să ne întâlnim pe Instagram & Facebook Cronicari Digitali, ne vom citi în jurnale online în presa quality, ne auzim la radiouri și ne vedem la TV. Urmează cel puțin 5 zile pline de aventuri frumoase, locuri de milioane și oameni cu multe povești despre cel mai nou Geoparc Internațional UNESCO din România: Ținutul Buzăului!

Tresure Games in The Park: 5 echipe formate din câte 2 creatori de conținut, peste 20 de indicii și probe în parc. Nu orice parc, ci Geoparcul UNESCO – Ținutul Buzăului. Traseul lor va însemna tot atâtea locuri de vizitat, lucruri de făcut, oameni de descoperit într-o zona unică din țară”, a spus gazda show-ului, Toader Păun.

Tot el a dezvăluit că echipa care va învinge în urma aventurii nu va fi singura câștigătoare.

”Și tu poți câștiga unul dintre următoarele premii: 5 vouchere eMAG în valoare de 500 de lei fiecare – de la Raiffeisen Bank și 5 kit-uri de călătorie oferite de Orange. Tot ce trebuie să faci este să comentezi la postările-clasament zilnice. Celo mai mare premiu este însă cunoașterea de către cât mai mulți oameni a patrimoniului cultural din Geoparcului UNESCO”, a mai spus Tedi Păun.