Alertă Coronavirus Buzău

BĂRBAT DE 55 DE ANI DIN TISĂU, SĂNĂTOS ÎNAINTE DE A AVEA COVID, A MURIT ÎN SPITALUL JUDEȚEAN. 50 de noi infectări, raportate, miercuri, la Buzău

50 de cazuri noi de coronavirus, raportate, în ultimele 24 de ore, la Buzău, dar și două decese în rândul celor infectați. Printre ei, un buzoian de 55 de ani din Tisău, care nu suferea de nicio boală înainte de a se infecta cu SARS CoV-2.

Conform raportului autorităților de sănătate publică, în ultimele 24 de ore au fost confirmați cu COVID-19, un număr de 50 de buzoieni cu vârste cuprinse între 19 și 88 de ani. De asemenea, două decese figurează în evidențele autorităților. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani din localitatea Tisău, care nu avea nici o comorbiditate și pe care virusul l-a doborât.  Imediat cum a ajuns la Spitalul Județean Buzău, el a fost internat la Terapie Intensivă, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, a venit prea târziu când boala făcuse deja ravagii în organismul său. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el. De asemenea, un bărbat de 52 de ani din Râmnicelu a fost ucis de coronavirus, însă acestea avea și alte afecțiuni.

Buzăul numără de la debutul pandemiei, aproape 12 mii de persoane infectate si 361 de decese.

Etichete