Alertă Coronavirus Buzău

BĂRBAȚI DIN VERNEȘTI ȘI VINTILĂ VODĂ, RĂPUȘI DE CORONAVIRUS. Câte noi infectări sunt raportate, marți, în județ

24 de cazuri noi de infecție cu coronavirus și 2 decese în rândul bolnavilor COVID, în județul Buzău.

Potrivit  Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău 24 persoane au aflat că s-au infectat cu SARS Cov 2. Pacienții nou confirmați cu COVID-19 au vârstele cuprinse între 11 ani și 97 de ani.

Tot în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate și 2 decese în rândul pacienților confirmați cu COVID-19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani din Vernești care a prezentat semne de boală și s-a prezentat la Urgențe. A fost testat si confirmat cu coronavirus. A fost internat pe secția de Terapie Intensivă, dar medicii nu l-au mai putut salva. Cel de-al doilea deces a fost înregistrat la un pacient în vârstă de 86 de ani din Vintilă Vodă, care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. A fost transferat pe secția de Pneumologie, dar pe fondul comorbidităților și al infecției cu coronavirus, buzoianul și-a pierdut viața. 

Județul Buzău a înregistrat, de la debutul pandemiei și până în prezent, 9438 de cazuri COVID-19. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 8881,  iar al deceselor la 264.