Actualitate

BĂRBATUL DIN POTOCENI, CARE S-A ÎNECAT ÎN DUNĂRE, GĂSIT DUPĂ 3 ZILE! Prietenii și familia merg miercuri să-l aducă acasă

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 38 de ani, din Potoceni, căutat de pompierii din Brăila încă de sâmbătă, când a fost dat dispărut de prietenii cu care plecase la pescuit pe Dunăre, a fost găsit, marți, în apele fluviului.  Trupul fără viață al buzoianului a fost descoperit, marți după amiază, la km 179, pe raza localității Chiscani. Scafandrii care îl căutau pe Vasile Petrache, buzoianul dispărut în week-end, au observat corpul la suprafața apei, la o distanță considerabilă de locul în care se presupune că bărbatul a intrat în Dunăre, să se scalde. Scafandrii brăileni au scos trupul buzoianului din apă și l-au predat reprezentanților SML Brăila.

De sâmbătă după amiază, Vasile Petrache a fost căutat de salvatorii din Brăila, imediat după ce prietenii buzoianului au sunat la 112 și au anunțat că bărbatul a dispărut în apele Dunării. Prietenii bărbatului nu au putut indica exact locul în care a intrat Vasile Petrache în Dunăre, spunând doar că a plecat cu intenția de a traversa Dunărea înot. Pe de altă parte, înotul în zona în care campase grupul de buzoieni din care făcea parte și bărbatul de 38 de ani este strict interzis din cauza curenților puternici dar și a adâncimii apei.

Mai multe amănunte despre acest caz găsiți AICI