Actualitate POLITICĂ

BOMBA ZILEI! Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiană, Focus Fm și Focus TV, deschide lista PNL Buzău pentru Senat, la alegerile parlamentare

Vlad Pufu, fondatorul grupului media care deține Focus TV, Focus Fm, Șansa buzoiană și SansaNews, va deschide lista candidaților PNL Buzău pentru Senatul  României. Candidatura sa va fi supusă aprobării, astăzi, în Biroul Permanent Județean al PNL și va fi transmisă, apoi, Biroului Politic Național, spre validare.

Vlad Pufu se alătură, astfel, echipei  politice pe care Gabriel Avrămescu, noul președinte interimar al liberalilor din județ, o construiește la Buzău și cu care va aborda alegerile din 6 decembrie. Cert este că în interiorul organizației Buzău lucrurile se mișcă rapid, iar noul management politic recuperează cât mai mulți din  membrii PNL pierduți în ultimii ani.

Gabriel Avramescu, presedinte interimar PNL Buzau

Vlad Pufu s-a alăturat noii echipe pentru că se consideră a fi fost întotdeauna apropiat politicii de dreapta, a sprijinit politica dreptei în diversele medii în care a activat și are o adeziune veche, din 1992, atunci când tatăl său, profesorul Ioan Pufu, a candidat pe listele PNL pentru Consiliul Local Municipal Buzău.

”Am decis să mă implic pentru că Gabriel Avrămescu, noul președinte al PNL Buzău, deși tânăr, un om cu o bogată experiență în administrație, m-a convins că e momentul unui suflu nou în politica buzoiană! Am încredere că, împreună, vom construi o echipă puternică. Cu siguranță, noua echipa PNL Buzău va începe o poveste frumoasă!”, a declarat Vlad Pufu.