Actualitate

BUZOIENI PUȘI PE SCANDAL, TRIMIȘI ÎN ARESTUL IPJ! Unde s-a întâmplat și motivul de la care a pornit scandalul

FOTO ARHIVA

Un scandal în trafic, înregistrat la intrarea în comuna Cătina, s-a soldat cu trimiterea după gratii a 2 dintre protagoniști. S-a întâmplat joi seară, când un șofer care nu putea înainta din cauza unui vehicul care bloca șoseaua a fost luat la bătaie de doi indivizi. Bărbatul a claxonat, încercând să-l atenționeze pe celălalt șofer să mute mașina, însă, rezultatul a fost altul. Atât el, cât și celălalt bărbat care îl însoțea, s-au trezit luați la bătaie de 2 indivizi. Iată ce transmit polițiștii despre acest caz:

“ În seara de 15 octombrie, în jurul orei 18.45, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Cislău au fost sesizați prin  S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 50 de ani, din Chiojdu,care a precizat că a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, care a avut la bază o altercație în trafic. În cursul acelei zile, apelantul s-ar fi deplasat cu o autoutilitară iar la intersecția DJ 102 L cu DJ 102 B șoferul autoutilitarei ar fi claxonat pe motiv că un autoturism era staționat și afecta fluența traficului. În timpul conflictului atât apelantul, cât și șoferul autoutilitarei – un bărbat de 27 de ani din Chiojdu au fost agresați de către două persoane care se aflau în zona autoturismului staționat. Polițiștii au stabilit că agresorii ar fi doi bărbați, de 22, respectiv 50 de ani, ambii din Cătina.”,se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.

În urma agresiunii, șoferul autoutilitarei a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cât despre agresorii săi, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și s-au ales și cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Vineri, cei doi vor fi prezentați parchetului în vederea sesizării instanței pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.