Actualitate

Breasla DJ-ilor e în doliu. Pinghel sau DJ Legend, răpus de cancer la 63 de ani

Breasla DJ-ilor e în doliu după ce unul dintre cei mai vechi ”meseriași” din domeniu s-a stins din viață. Nicolae Pinghel, cunoscut sub numele de DJ Legend, s-a stins din viață la 63 de ani. Suferea de cancer de mai multă vreme, însă boala nu l-a ținut departe de platane. Până în ultimul moment, DJ-ul a pus muzică la un club de la ieșire din Buzău, acolo unde a avut ultima ieșire publică în urmă cu circa 2 luni.

După decesul fulgerător, pagina de facebook a lui Nicolae Pinghel s-a umplut de mesaje ale celor care l-au cunoscut și care regretă trecerea sa în neființă.

” Astăzi am primit o veste șoc. Prietenul și vechiul meu coleg Nicolae Pinghel a murit azi dimineață, după o luptă destul de lungă cu cancerul. Un om foarte cunoscut pe zona de entertainment a Buzăului. (..) M-a învățat cum să vorbesc, cum să îmi dozez vocea și respirația, cum să vorbesc din gât pentru a-mi pune în valoare vocea caldă, plăcută ascultătorului. Un om cu o voce de aur, pe care, din păcate, cancerul a stins-o acum câțiva ani buni. Cu toate astea, nu s-a lăsat și a continuat să facă ce știe mai bine, chiar și fără vocea care îi completa show-urile”, este mesajul unui cunoscut.

” Sper ca muzica generației tale, a anilor 80-90, să te însoțească acolo, sus, unde ai plecat”

” Așteptam să-mi spui ceva, un ultim îndemn, un ultim cuvânt înainte să pleci, dar ți-am văzut doar strigătul fără glas. Mi-am dat seama acum că mi-ai lăsat o comoară: tot ce știai despre muzică și entertaiment… si mai presus de toate, prietenia ta. Drum în lumină, fratele meu de suflet! Îți mulțumesc pentru tot…. ”, este mesajul unui coleg de breaslă al lui Pinghel.

” Vine o zi, o ultimă zi când îți dai seama că nimic nu e al tău și nici nu a fost vreodată… Vine o zi când nu mai dai nimic si nu mai ceri nimic… Apoi pleci, iar ce rămâne în urma ta e doar o poveste pe care, dacă ai scris-o frumos, rămâne legendă… Si dacă asta ai lăsat în urmă, la auzul ei tu vei surâde din ceruri. Dumnezeu să te aibă în pază, dragul nostru prieten! Ne-ai frânt inima, dar ne vei fi în gând și în suflet toată viața. Nu va fi întâlnire fără tine, Nicu, știi..”, e un alt mesaj postat pe pagina de facebook a DJ-ului.

Nicolae Pinghel va fi condus pe ultimul drum, sâmbătă, el urmând a-și dormi somnul de veci la Monteoru.