Actualitate

BULEVARDUL BĂLCESCU, INTERZIS ȘOFERILOR, ÎN WEEK-END. Când se ridică restricția

Din acest weekend, 3-4 aprilie 2021, va fi închisă circulația rutieră pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, măsura fiind valabilă, în fiecare sâmbătă și duminică, până la sfârșitul lunii octombrie.

Astfel, pe tronsonul dintre Bulevardul N.Titulescu si Bulevardul M.Averescu, în perioda 3 aprilie-31 octombrie, în intervalul de timp 12.00 a zilelor de sâmbătă și ora 4.00 a zilelor de luni, se interzice circulația vehiculelor de orice fel pe ambele benzi de circulație.

”Polițiștii locali din cadrul Direcției Poliție Locală – Serviciul Circulație și Disciplină Rutieră vor acționa pentru respectarea prevederilor H.C.L. 57/2005 privind circulația pe Bulevardul Nicolae Bălcescu”, anunță Poliția Locală Buzău.



Ca rute ocolitoare, automobiliştii au la dispoziţie două artere paralele: Strada Spiru Haret şi Bulevardul Stadionului, respectiv Bulevardul Nicolae Titulescu şi strada Democraţiei.

Așadar, sâmbătă şi duminică, până la toamnă, doar pietonii vor mai avea voie să circule pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe segmentul de aproape un kilometru, cuprins între sediul Prefecturii şi poarta parcului Crâng.

Prin excepție, circulația va fi permisă autovehiculelor, atunci când conducătorii acestora se deplasează în acțiuni de intervenție sau misiuni care au caracter de urgență și pun in funcțiune mijloacele speciale de avertizare luminoasă și sonoră, precum și vehiculelor aparținând serviciilor de utilitate publică.