Actualitate Divertisment

Buzăul, în cădere liberă în topul căutărilor din Google. Ce caută oamenii când tastează ”Buzău” în motorul de căutare

foto: blog.shift4shop.com

Buzăul nu se regăsește printre cele mai populare căutări pe Google. O arată chiar statisticile gigantului american, din care reiese că puțini sunt cei care caută ceva legat de județ ori de municipiu în motorul de căutare, folosind drept cuvânt-cheie ”Buzău”.

În ultimul an, media căutărilor a fost de circa 80 de căutări, cu extremele 64 în februarie anul curent și 100 la începutul lunii august 2021.

Asociația Județeană de Fotbal a fost cel mai căutat termen din Buzău în ultimul an, la subiectele conexe, urmat de o clinică medicală, stații din Buzău și de cinematografe. Direcția de Sănătate Publică a înregistrat o creștere semnificativă în ceea ce privește căutările. La fel și echipa FC Buzău.

În ceea ce privește localitățile buzoiene căutate de utilizatorii Google, în top 12 se regăsesc două sate – Cândești și Nehoiașu.

La capitolul căutări similare, oamenii interesați de Buzău în ultimul an au mai căutat informații despre programul autobuzelor, rata de infectare din județ și incidența COVID, dar și programare pașapoarte, locuri de muncă pentru femei sau spălătorii de covoare. O creștere semnificativă a înregistrat și autostrada Ploiești – Buzău.

La nivel mondial, cele mai căutate informații în Google de astăzi sunt legate de Cristiano Ronaldo, FCSB și Rapid București Gaz Metan. Analiza Google Trends vizează exclusiv căutările făcute din Google România.