Actualitate

Eveniment rutier cu mari semne de întrebare. Buzoian de 55 de ani, spulberat de un TIR (foto&video)

Accident cu multe semne de întrebare, în noaptea de marți spre miercuri, în zona Hanul lui Țintă. Un bărbat de 55 de ani, comerciant de ceapă în zonă, și-a pierdut viața după ce ar fi fost lovit de un TIR. Accidentul s-a produs la intersecția DN1B cu DN 2 E85. Potrivit unor surse, cetățeanul avea amplasată în zonă o rulotă, din care vindea ceapă pe marginea drumului. Azi noapte, nu se știe încă exact ce s-a întâmplat, dar comerciantul și-a pierdut viața.

Cert este că polițiștii au fost chemați la fața locului, fiind anunțată producerea unui accident rutier. Bărbatul de 55 de ani fusese lovit de un TIR care venea dinspre București. Polițiștii fac verificări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, șoferul de TIR spune că bărbatul era întins pe șosea în momentul în care el l-a lovit.

Pe de altă parte, înainte ca bărbatul să își piardă viața, el ar fi sunat la poliție reclamând că i-a fost furat telefonul. Numai că oamenii legii care au intervenit ar fi stabilit că furtul nu se confirmă. Bărbatul ar fi avut asupra lui telefonul despre care spunea că este furat, cât și o sumă mare de bani. După acest episod, comerciantul s-ar fi întâlnit într-o benzinărie cu mai mulți prieteni, pentru ca la scurt timp el să își piardă viața pe șosea.

Familia victimei are însă o altă variantă privind evenimentul de noaptea trecută.

„Eu am fost sunat la ora 4.20 de un lucrător de la peco de pe DN1B  Buzău-Ploiești, unde fratele meu vindea vis-a-vis ceapă. El acolo stătea în rulotă. Acest lucrător comercial a căutat numele meu pe o rețea de socializare și mi-a spus că fratele meu a fost lovit în urmă cu o oră de un tir, a fost făcut praf. Tot lucrătorul comercial mi-a spus că până la ora 1 a stat și a mâncat pizza, nu a consumat alcool. Lucrătorii au văzut cum persoanele cu care se afla la masă fratele meu au aruncat telefonul pe șosea, timp în care a fost el lovit mortal. Am înțeles că a fost o discuție aprinsă, iar fratele meu a sunat la 112. El a fost luat și dus la rulotă, i-a fost aruncat telefonul, daca l-a aruncat și pe el nu știu…Eu nu înțeleg de ce organele de control au ridicat rulota și ceapa…V-am sunat să faceți public! Cum adică, a fost omorât, a fost aruncat în fața mașinii…?Am sunat la poliție, accidentul a fost înregistrat, acel șofer de tir a fugit”, declară pentru ȘansaNews.ro Ilie Neagu, fratele victimei.

Vom reveni cu detalii.