Actualitate

(UPDATE) Buzoian, transportat de urgență la spital după ce a fost atacat de un porc mistreț

Sursa stirileprotv.ro

UPDATE: Buzoianul rănit după ce a fost atacat de mistreț a ajuns la Spitalul Județean, primind îngrijiri medicale de urgență.

“In jurul orei 15:20, la U.P.U.-SMURD a fost transportat cu ambulanta un barbat in varsta de 53 de ani, din comuna Cozieni, care a fost atacat de un porc mistret. Barbatul a suferit policontuzii prin agresiune animală, cu plăgi la nivelul antebrațului stâng, torace posterior dreapta, coapsa bilateral și gambă stânga. Pacientul este stabil hemodinamic si respirator, constient, cooperant, acesta primind ingrijiri medicale de specialitate.”

Știrea inițială : Un incident grav s-a înregistrat duminică după amiază la Cozieni. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost atacat de un porc mistreț, pe raza satului Bercești.

Din primele informații transmise de Prefectura Buzău, incidentul s-ar fi produs în timp ce în zonă s-ar fi desfășurat o partidă de vănătoare organizată de administratorul fondului privat de vânătoare 25 Brăești, AVPS Călifarul. Bărbatul a fost mușcat de animalul sălbatic, suferind leziuni la mâini și la picioare.

Victima a fost preluată de un echipaj al SAJ, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Bărbatul este conștient.