Divertisment

Buzoianca Grațiela este soția lui Andrei Duban de 15 ani. Actorul crede că au fost predestinați

Buzoianca Grațiela este căsătorită de 15 ani cu Andrei Duban. Actorul recunoaște că soția atrage privirile celor din jur și mărturisește că o iubește ca în prima zi, relația dintre ei fiind una de dragoste sinceră, dar și respect, un ingredient important, spune actorul, în rețeta pentru o căsnicie fericită.

Andrei și Grațiela Duban s-au căsătorit în anul 2011 și au devenit părinți un an mai târziu, atunci când a venit pe lume fiul lor, Armin. Este adevărat că nu a fost doar lapte și miere în căsnicia lor, însă amândoi și-au dorit să meargă mai departe și au învățat să se accepte și înțeleagă unul pe celălalt, mai ales că între ei este o diferență de vârstă de 13 ani.

Într-un interviu, Grațiela Duban recunoștea că a fost sceptică la începutul relației, având în vedere că soțul ei avea reputația unui bărbat căruia îi cam fug ochii după femei. Cu toate acestea, actorul i-a demonstrat că este un familist convins, cei doi fiind soț și soție de 15 ani.

Andrei Duban este de părere întâlnirea cu Grațiela nu a fost întâmplătoare și că ei doi au fost predestinați să fie împreună.