Divertisment

Buzoianca Irina Fodor a încheiat filmările pentru America Express. Cum a fost așteptată în țară

Buzoianca Irina Fodor a fost plecată timp de două luni la America Express. În toată această perioadă, soțul și fiica i-au dus dorul, însă momentul mult așteptat a venit. Ieri, prezentatoarea a revenit în țară și s-a revăzut cu cei dragi.

În luna mai a anului acesta, Irina Fodor a plecat să filmeze pentru America Express, sezonul 6. La momentul respectiv, Răzvan Fodor și-a însoțit soția la aeroport și și-a luat rămas bun, adăugând faptul că au stat mai mult de un an despărțiți unul de altul. Însă, după două luni de filmări, a revenit acasă.

Irina Fodor a venit acasă, iar soțul ei a așteptat-o la aeroport, vizibil emoționat, dar și pus pe șotii, asta pentru că s-a ascuns de ea inițial. A filmat-o cu bagajele, iar apoi a mers direct la ea și a îmbrățișat-o.

18 vedete vor avea parte de una dintre cele mai intense experiențe din viața lor, vor descoperi locuri și oameni noi. 9 perechi au filmat deja pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și jurnalista de război Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărât provocării celui de-al șaselea sezon America Express.