Divertisment

Buzoianca Irina Fodor, în grațiile Antena 1. Va prezenta o nouă emisiune de gătit

Buzoianca Irina Fodor prinde pe mână o nouă emisiune de televiziune, un format de mare audiență, la Antena 1. Chefi fără limite este anunțat ca primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura și are premiera în curând, pe Antena 1, fiind moderat de Irina. Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu sunt și ei nerăbdători să înceapă emisiunea.

În prim-plan în acest adventure-cooking show spectaculos vor fi cele mai bune bucate de pe tărâmurile grecești, unde au fost filmate episoadele show-ului. Un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină debutează luni, pe 21 februarie. Noua emisiune Chefi fără limite nu va mai fi lansată duminică, 20 februarie. Postul s-a răzgândit, iar marea premieră va avea loc luni, 21 februarie, de la 20.30 și va fi difuzată trei seri pe săptămână.

Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule din Grecia, descoperind gusturi și destinații noi.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu