Divertisment

Buzoianca Irina Fodor, lângă soț după două luni

După 2 luni, buzoianca Irina Fodor s-a întors acasă, după ce s-au terminat filmările la „America Express”. A fost o perioadă lungă, în care a stat departe de familia sa, soțul Răzvan și fiica, Diana. Va fi gazda unui nou show de la Antena 1, iar filmările pentru „America Express” s-au încheiat, iar prezentatoarea a așteptat cu mare nerăbdare să își vadă soțul și fetița.

Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum America Express va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru. Ea le va oferi concurenților misiuni, îi va coordona și îi va aștepta la finalul fiecărei probe. Poveștile despre locurile încântătoare din America vor fi aduse în continuare de către Oase și Marius Drăghici.

Buzoianca a avut parte de multe experiențe, dar una culinară a fost… remarcabilă. A mâncat guacamole cu greieri! Pe durata show-ului vom descoperi mai multe însă.

Despre show:

Buzoianca va prezenta Drumul Aurului, ce va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia. Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.