Actualitate Divertisment

Oana Sîrbu, ca în ANII DE LICEU, la 54 de ani

Oana Sîrbu arată impecabil la 54 de ani. Deși susține că ultimii ani i s-au adăugat pe chip și corp, actrița arată senzațional. Prin ultima sa apariție televizată, aceasta și-a luat fanii prin surprindere. Îndrăgita artistă a susținut că nu face eforturi mari pentru a-și menține silueta, ci se bucură de genele moștenite de la “oameni supli și longevivi”.

“Nu fac nimic deosebit. Mă bucur că am același «aer». Încă.  Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru.”, a spus Oana.

Artista a mărturisit că este adepta fructelor și legumelor, în detrimentul cărnii, pe care o consumă rar. În mai multe rânduri, aceasta a susținut că nu crede în înfometare și că regimul său alimentar este unul armonios.

“Mănânc fructe, în general, prefer fructele de pădure cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci. Într-adevăr, nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu sunt vegană. Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră. Seara mai mănânc brânză şi peşte.”